Kentaa

Kentaa is een slim en betrouwbaar
platform voor online fondsenwerving.

Kentaa

Kentaa is een slim en betrouwbaar
platform voor online fondsenwerving.

Kentaa Expert

Met Kentaa Expert krijg je een geïntegreerd fundraising platform waarbij meerdere websites onder één paraplu samen komen. Te denken valt aan websites voor partners, afdelingen, regio's of clustering van fondsenwervende campagnes. Kentaa Expert wordt over het algemeen gebruikt door grote organisaties die structureel online fondsen willen werven en hiervoor grote plannen hebben. De wervingsbehoefte bij Kentaa Expert ligt namelijk meestal boven de € 250.000.

Still subsites
Sub websites
Haal het maximale uit Kentaa en voeg zelf sub websites toe voor regio’s, afdelingen of partners. Zij kunnen deze zelf beheren maar jij behoudt controle.
Still api advanced
Koppeling met andere systemen
Via de uitgebreide API is het mogelijk om automatische koppelingen te realiseren met andere (CRM) systemen.
Still wekelijske betaling
Wekelijkse uitbetaling met lagere variabele fee
Donatie-inkomsten worden op wekelijkse basis rechtstreeks uitgekeerd door payment provider Buckaroo.
Still workshop
Trainingen & workshops op locatie
Trainingen aan de gebruikers van de sub sites en workshops om met jullie de voortgang te bespreken en tot nieuwe ideeën te komen.

Kentaa Expert biedt jouw organisatie:

Divider
De mogelijkheid voor decentrale fondsenwerving
Wil jij regio’s, afdelingen en partners faciliteren om zelf online fondsen te werven? Met Kentaa Expert geef je hen binnen jouw platform een eigen fondsenwervingswebsite.
Expert 1
Platform & consultancy
De dienstverlening van Kentaa Expert bestaat uit een platform gecombineerd met consultancy. Denk aan trainingen en workshops op locatie, reviewen van crowdfunding canvassen en meedenken met marketingplannen.
Expert 2

Wil je meer weten over Kentaa Expert?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen je graag over de mogelijkheden en helpen je bij het maken van een goede keuze.

Neem contact op

Waarom Kentaa Expert?

Categoriseer je projecten
Met Kentaa Expert kun je meerdere websites onder één paraplu samen laten komen. Je kunt je projecten bijvoorbeeld indelen aan de hand van thema’s. Dit zorgt voor een overzichtelijk geheel.
Expert 3
Expert 4
Lagere variabele licentie-fee
Wanneer jouw organisatie van plan is meer dan een €250.000 aan donatie-inkomsten op te halen, is Kentaa Expert een voordeligere keuze dan andere pakketten. Dit komt door de lagere variabele licentie-fee. Zo houden jullie onder de streep meer over.
100% branded
Met Kentaa Expert is jouw website ook echt van jou. Je kiest je eigen domeinnaam (URL), deelt je eigen website in en ook een maatwerk vormgeving is mogelijk. Op deze manier sluit jouw online fondsenwervingswebsite perfect aan op de website van jouw organisatie.
Expert 5
Expert 6
Wekelijkse uitbetaling
Met Kentaa Expert hoef je geen hele maand te wachten op je opgehaalde donatie-inkomsten. Het bedrag wordt door payment provider Buckaroo wekelijks op je rekening gestort.

Snel aan de slag met Kentaa Expert

Ben je enthousiast geraakt over onze slimme tool voor online fondsenwerving? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag over de voordelen van Kentaa voor jouw organisatie.

Neem contact op

Goed om te weten

Everything but the kitchen sink
Kentaa Expert is het meest uitgebreide Kentaa-pakket en daarmee het beste wat er momenteel te krijgen is op het gebied van online fondsenwerving. We zitten echter niet stil en blijven continu door ontwikkelen. Samen met jullie willen we het maximaal haalbare bereiken!
Klantendagen
We willen heel graag weten hoe alle gebruikers van Kentaa denken over onze oplossingen voor online fondsenwerving. Hoe gebruiken jullie Kentaa? Wat zegt jullie achterban over Kentaa? En aan welke verbeteringen of toevoegingen is behoefte? Tijdens klantendagen nodigen we onze klanten uit voor een kijkje in de keuken en om ervaringen uit te wisselen.
Verrassen met kwaliteit en snelheid
Het snel oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen, heeft bij Kentaa immers top prioriteit. Ons support team staat dan ook altijd voor je klaar. Daarnaast heb je met Kentaa Expert de beschikking over een persoonlijke accountmanager die continu met je meedenkt en die jullie voorziet van trainingen en workshops. Ons motto is ‘klanten verrassen met snelheid en kwaliteit’ en daar slagen we elke keer weer in.
Volledig commitment
We hebben de afgelopen jaren keihard gewerkt om het beste product voor online fondsenwerving te ontwikkelen. Je kunt van ons volledig commitment verwachten voor het bereiken van jullie doelen, want het succes van onze klanten bepaalt uiteindelijk ook het succes van Kentaa.

Bekijk alle Kentaa-pakketten en bepaal zelf welke voor jullie geschikt is

Neem contact met ons op wanneer je hulp nodig hebt bij het kiezen. Wij helpen je graag.

Bekijk pakketten

Over Kentaa Expert

Kentaa Expert is het meest uitgebreide Kentaa-pakket. Het biedt eindeloze mogelijkheden voor organisaties die structureel met online fondsenwerving aan de slag gaan. Dankzij de enorme hoeveelheid aan slimme en handige features kunnen wij met zekerheid stellen dat Kentaa Expert momenteel het beste platform onder de fondsenwerving- en crowdfunding platforms is. Kentaa Expert is op vele manieren in te zetten, bijvoorbeeld als crowdfunding site, voor event fundraising of als kom in actie platform.

Met Kentaa Expert krijg je een geïntegreerd platform voor fondsenwerving, waarbij meerdere websites onder één paraplu samen komen. Denk daarbij aan websites voor partners, afdelingen en regio's. Zo faciliteer je hen om zelf online fondsen voor jouw organisatie te werven. Daarnaast kun je met Kentaa Expert ook eenvoudig jouw campagnes voor fondsenwerving clusteren. Wel zo overzichtelijk!

Bij Kentaa Expert krijg je veel meer dan alleen een platform. Consultancy zit namelijk ook standaard bij dit pakket inbegrepen. Zo krijg je de beschikking over een persoonlijke accountmanager die continu met je meedenkt. Samen maken jullie een fondsenwervingsplan en optimaliseren jullie zo je online fondsenwerving- of crowdfunding site. Daarnaast bieden we workshops fondsenwerving, waarbij we samen met jullie de voortgang van jullie fondsenwerving-, of crowdfunding site bespreken. Ook worden er klantendagen georganiseerd. Maar dat is nog niet alles: Kentaa biedt namelijk ook begeleiding aan jouw achterban. Zo geven we trainingen op locatie om gebruikers van jullie sub-sites voor te lichten over het gebruik van de crowdfunding site. Met Kentaa Expert wordt je dus volledig ontzorgt op het gebied van fondsenwerving.

Een ander voordeel van Kentaa Expert is de lage variabele licentie-fee. Voor organisaties die van plan zijn meer dan een €250.000 op te halen met hun fondsenwerving- of crowdfunding site, is Kentaa Expert vaak een voordeligere keuze dan andere pakketten. Door de lagere variabele licentie-fee hoef je minder per donatie af te dragen en dat maakt dat je onder de streep meer overhoudt!

Kentaa Expert is te gebruiken als event fundraising- of crowdfunding site. Maar ook als kom in actie platform is Kentaa Expert een uitstekende oplossing. Neem gerust eens contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden! Kentaa denkt graag met je mee.