Kentaa

Kentaa is een slim en betrouwbaar
platform voor online fondsenwerving.

Kentaa

Kentaa is een slim en betrouwbaar
platform voor online fondsenwerving.

Kentaa Pro

Met Kentaa Pro krijg je een multi functioneel platform voor online fondsenwerving met volledige controle op content en functionaliteit en draaiend op een eigen domeinnaam. Kentaa Pro wordt over het algemeen gebruikt door grotere organisaties die structureel aan de slag willen met online fondsenwerving. De wervingsbehoefte bij Kentaa Pro ligt meestal tussen de € 100.000 en € 250.000.

Still huisstijl custom
Maatwerk
Met Kentaa Pro kies je zelf het domein (de URL) van je website én krijg je, indien gewenst, een volledig maatwerk vormgeving.
Still wekelijske betaling
Wekelijkse uitbetaling met lagere variabele fee
Donatie-inkomsten worden op wekelijkse basis rechtstreeks uitgekeerd door payment provider Buckaroo.
Still persoonlijke accountmanager
Persoonlijke accountmanager
Jullie krijgen een eigen accountmanager die continu met jullie meedenkt en bij wie je terecht kunt met al je vragen.
Still form uitbreiding
Inschrijfformulieren uitbreiden
Op verzoek kunnen we de standaard inschrijfformulieren voor events uitbreiden met specifieke velden en vragen.

Kentaa Pro biedt jouw organisatie:

Divider
Een platform met optimale marketingmogelijkheden
Wil je jouw platform voor online fondsenwerving inzetten als sterke marketingtool? Met Kentaa Pro kun je jouw website volledig naar wens laten inrichten, met o.a. een eigen domein, maatwerk vormgeving en SEO-optimalisatie.
Pro 1
Lagere variabele licentie-fee
Wanneer jouw organisatie van plan is meer dan een € 100.000 aan donatie-inkomsten op te halen, is Kentaa Pro een voordeligere keuze dan andere pakketten. Dit komt door de lagere variabele licentie-fee. Zo houden jullie onder de streep meer over.
Pro 2

Wil je meer weten over Kentaa Pro?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We vertellen je graag over de mogelijkheden en helpen je bij het maken van een goede keuze.

Neem contact op

Waarom Kentaa Pro?

100% branded
Met Kentaa Pro is jouw website ook echt van jou. Je kiest je eigen domeinnaam (URL), deelt je eigen website in en ook een maatwerk vormgeving is mogelijk. Op deze manier sluit jouw online fondsenwervingswebsite perfect aan op de website van jouw organisatie.
Pro 3
Pro 4
Meten = weten
Voeg meetpixels toe en ontdek direct hoe jouw campagnes scoren. Zo kun je de volgende keer nog doeltreffender aan de slag met je online fondsenwervingscampagnes.
Persoonlijke accountmanager en consultancy
Met Kentaa Pro kun je rekenen op de allerbeste begeleiding. Zo krijg je met Kentaa Pro o.a. persoonlijke consultancy en een accountmanager die continu met je meedenkt om van jouw fondsenwervingswebsite een succes te maken.
Pro 5
Pro 6
Wekelijkse uitbetaling
Met Kentaa Pro hoef je geen hele maand te wachten op je opgehaalde donatie-inkomsten. Het bedrag wordt door payment provider Buckaroo wekelijks op je rekening gestort.

Snel aan de slag met Kentaa Pro

Ben je enthousiast geraakt over onze slimme tool voor online fondsenwerving? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag over de voordelen van Kentaa voor jouw organisatie.

Neem contact op

Features Title

Custom formulieren
Soms heb je meer informatie nodig van actiestarters of deelnemers aan een evenement. Bij Kentaa Pro en Expert kunnen we op verzoek extra formulier vragen toevoegen aan de standaard formulieren. Alle extra informatie die wordt toegevoegd is via het Kentaa Dashboard eenvoudig en overzichtelijk te benaderen.
Pro 7
Pro 8
Conversie optimalisatie
Standaard worden Kentaa-websites al goed opgepakt door zoekmachines zoals Google en Bing. Toch kan het zijn dat jullie graag nog extra meta informatie willen toevoegen om de vindbaarheid te vergroten op bepaalde zoektermen, dat kan met dit pakket!
Meertaligheid
Hebben jullie een internationale achterban of wil je bezoekers uit andere landen de mogelijkheid geven om een bijdrage te leveren? Op verzoek kunnen we Engels als taal toevoegen aan Kentaa. Vervolgens kunnen jullie zelf alle teksten beheren. Wil je graag een extra taal toevoegen? Wij zijn er klaar voor dus vraag naar de mogelijkheden.
Pro 9
Pro 10
Webshop
Met Kentaa Pro kun je jouw achterban nóg meer bieden. In de ingebouwde mini-webshop is het verkopen van bijvoorbeeld bidons, wedstrijdoutfits en andere merchandise namelijk een fluitje van een cent!

Bekijk alle Kentaa-pakketten en bepaal zelf welke voor jullie geschikt is

Neem contact met ons op wanneer je hulp nodig hebt bij het kiezen. Wij helpen je graag.

Bekijk pakketten

Over Kentaa Pro

Kentaa Pro is een multifunctioneel platform voor online fundraising. Met dit Kentaa-pakket krijg jij een eigen crowdfunding website, waarbij je de volledige controle hebt over content en functionaliteit.

Kies je voor Kentaa Pro, dan kies je voor maatwerk. Zo kies je je eigen domeinnaam en laten wij jouw website, indien gewenst, qua vormgeving volledig aansluiten op al jouw andere websites. Jouw fundraising website past daardoor perfect in jullie goede doelen marketing. Het is een pagina die zorgt voor een versterking van de branding van jouw goede doel.

Maar Kentaa Pro is niet alleen voor goede doelen marketing. Ook andere non-profitorganisaties, zoals universiteiten, musea en zorginstellingen kunnen gemakkelijk een crowdfunding campagne starten met Kentaa Pro. Via de website kun je gemakkelijk crowdfunding donaties werven. Ons platform wordt door onze klanten bestempeld als gebruiksvriendelijk, snel en up-to-date. Wij maken online doneren voor iedere leeftijdsgroep toegankelijk. Wel zo handig! Zo kunnen jullie met Kentaa Pro effectief online donateurs werven.

Naast voor crowdfunding, biedt Kentaa Pro ook ruimte voor event fundraising. Organiseer je eigen fondsenwervende evenement en laat deelnemers sponsorgelden werven. In jouw fundraising website kun je indien gewenst een webshop laten inbouwen, zodat je een nog groter succes van jouw evenementen kunt maken, door het verkopen van bijvoorbeeld bidons, wedstrijdoutfits en andere merchandise.

Naast een multifunctioneel platform voor online fondsenwerving of crowdfunding, biedt Kentaa bij het Kentaa Pro pakket ook veel hulp bij fondsenwerving. Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise, kunnen wij ook jouw organisatie of goede doel adviseren op het gebied van fundraising. Met hulp bij fondsenwerving bedoelen wij onder andere dat je de beschikking krijgt over een persoonlijke accountmanager. Deze denkt continu met jou mee, en helpt je met het behalen van meer succes bij je fundraising of crowdfunding campagnes.

Wist je dat je met Kentaa Pro wekelijks jullie binnengehaalde fundraising of crowdfunding donaties op jullie rekening gestort krijgen? Je merkt dus meteen het effect van jouw campagnes. Neem gerust contact op met Kentaa voor meer informatie of om direct aan de slag te gaan met Kentaa Pro.