Kentaa

Kentaa is een slim en betrouwbaar
platform voor online fondsenwerving.

Kentaa

Kentaa is een slim en betrouwbaar
platform voor online fondsenwerving.

Kentaa Advanced

Heb je vaker crowdfunding projecten? Of werf je fondsen via meerdere evenementen? Kentaa Advanced biedt je de mogelijkheden voor meerdere (gelijktijdige) campagnes. Dit pakket wordt over het algemeen gebruikt door organisaties die structureel aan de slag willen met online fondsenwerving. De wervingsbehoefte bij Kentaa Advanced ligt meestal tussen de € 50.000 en € 100.000.

Still meerdere projecten
Meerdere campagnes
Verzamel al je crowdfunding campagnes en/of evenementen op 1 platform.
Still social feed
Socialfeeds
Koppel jouw social media community met jouw fondsenwervingswebsite.
Still api basic
API: Kentaa Connect Basic
Jullie kunnen eenvoudig publieke data uit het platform benaderen vanuit andere systemen of jullie eigen website.
Still beheer eigen hand
Beheer in eigen hand
Controle over teksten en mails vanuit het platform en mogelijkheid om sponsorpagina’s aan te maken via het dashboard.

Kentaa Advanced is te gebruiken voor:

Divider
Structureel online fondsenwerven
Wil jouw organisatie structureel online fondsen gaan werven voor projecten en evenementen? Ga aan de slag met Kentaa Advanced.
Adv 1
Meerdere events en gelijktijdige campagnes
Kentaa Advanced biedt uitgebreide mogelijkheden voor event fundraising. Zo kun je o.a. meerdere gelijktijdige campagnes naast elkaar te laten lopen.
Adv 2

Kentaa Advanced = Gratis proberen = Geen risico

Allemaal leuk en aardig. Maar jij wilt natuurlijk eerst wel zeker weten of Kentaa Advanced iets voor jou is. Zonder daar geld voor te betalen en zonder direct vast te zitten aan een abonnement. Dat kan! Wij bieden je de mogelijkheid om Kentaa Advanced 7 dagen gratis te proberen. Zo kun je op je gemak alle features, mogelijkheden en voordelen van Kentaa Advanced ontdekken. Na de proefperiode bieden we je de mogelijkheid een betalend abonnement te nemen. Je betaalt dan € 219 per maand + een afdracht van 7,5% van de donatie inkomsten (incl. btw).

Wist je dat je kentaa advanced een week kunt uitproberen?

De testperiode is geheel vrijblijvend en gratis. Na de testperiode kun je zelf beslissen om door te gaan of om te stoppen.

Probeer nu

Waarom Kentaa Advanced?

Herkenbaarheid en consistentie
Structureel gebruik maken van (crowdfunding)projecten zorgt voor herkenbaarheid en consistentie in je marketingstrategie. Met Kentaa Advanced kun je meerdere campagnes starten en zo structureel gebruik maken van online fondsenwerving binnen je bedrijfsvoering!
Adv 3
Adv 4
Houd je statistieken bij
Kentaa Advanced maakt het, dankzij een ingebouwde API (Kentaa Connect Basic), mogelijk dat jij zelf de statistieken van je campagne kunt bijhouden.
Personaliseer je e-mails
Het bedanken, motiveren of op de hoogte houden van je donateurs en actiestarters doe je eenvoudig met behulp van onze automatische e-mails. Met Kentaa Advanced kun je de teksten in deze mails helemaal aanpassen naar jouw smaak en branding.
Adv 5
Adv 6
Go Social
Met Kentaa Advanced beschikt jouw platform over geïntegreerde social media feeds. Zo kun je een koppeling maken tussen jouw Facebook en/of Twitter community met jouw fondsenwervingswebsite!

Kentaa Advanced kost slechts € 219 per maand + 7,5% van de opbrengst (Incl. BTW)

De donatie inkomsten worden elke maand naar jullie eigen rekening overgemaakt na inhouding van de kosten.

Probeer nu

Enkele features

Grip op communicatie
Bij alle Kentaa-pakketten kun je automatische emails laten versturen naar je achterban op belangrijke momenten. Denk aan een automatisch bedankje na een donatie of een berichtje wanneer een actiestarter een hoge donatie heeft ontvangen. Vanaf Kentaa Advanced krijg je nóg meer controle over de communicatie met jouw achterban en kun je de inhoud van deze automatische e-mails zelf bepalen.
Adv 7
Adv 8
Beheer uit handen geven
Als je meerdere fondsenwervende evenementen of projecten (tegelijkertijd) naast elkaar hebt lopen, kom je vaak tijd te kort. Gelukkig kun je met Kentaa Advanced een aantal taken uitbesteden door extra beheerders aan te maken voor jullie hele platform of voor de verschillende projecten.
Inschrijvingen beheren
Tijdens het aanmeldingsproces gaat er wel eens iets mis. Met Kentaa Advanced kun jij zelf alle gegevens van deelnemers en actiestarters beheren en aanpassen. Zo kunnen jouw deelnemers en kan jijzelf weer snel verder met het werven van fondsen.
Adv 9
Adv 10
Handmatig acties en teams toevoegen
Soms komt het voor dat inschrijvingen niet goed binnenkomen op de website, of dat bezoekers zelf niet in staat zijn om zich via de website aan te melden. Beheerders hebben in dat soort gevallen de mogelijkheid om zelf acties en teams toe te voegen. De betreffende deelnemer krijgt automatisch een mail om zijn of haar eigen actie verder uit te bouwen.

Bekijk alle Kentaa-pakketten en bepaal zelf welke voor jullie geschikt is

Neem contact met ons op wanneer je hulp nodig hebt bij het kiezen. Wij helpen je graag.

Bekijk pakketten

Over Kentaa Advanced

Wil jouw goede doel of non-profitorganisatie serieus aan de slag met online fondsenwerving? Zijn jullie bijvoorbeeld van plan meerdere fondsenwervende evenementen te organiseren? Diverse crowdfunding projects te starten? Of op een andere manier online fondsen te werven? Kentaa Advanced is dan hét Kentaa-pakket dat bij jullie past.

Als we spreken over fondsenwervende evenementen, denkt men vaak al snel aan een sponsorloop organiseren. Als jij voor jouw goede doel of organisatie een sponsorloop organiseert, kun je deelnemers werven via jouw Kentaa Advanced website. Zij kunnen zich eenvoudig inschrijven, een eigen actiepagina inrichten en vervolgens aan de slag gaan met sponsoren werven.

Fondsenwervende evenementen zijn er echter in nog veel meer vormen. Wat dacht je van een hardloopevent, danswedstrijd, sportnacht, schaats-challenge of bakwedstrijd? Wees creatief en bedenk een evenement voor fondsen werven dat past bij jouw organisatie of doel!

Kentaa Advanced is daarnaast ook eenvoudig in te zetten als crowdfundingplatform. Via ons platform kun je gemakkelijk met crowdfunding starten. Je kunt kiezen voor één project, maar ook meerdere crowdfunding projects behoren tot de mogelijkheden van Kentaa Advanced. Het grote voordeel van het Kentaa Advanced pakket is namelijk dat het een pakket is voor organisaties die structureel aan de slag willen met online fondsenwerving. Het platform biedt daarom ruimte voor meerdere crowdfunding projecten en fondsenwervende evenementen.

Het Kentaa-platform wordt al veelvuldig gebruikt voor crowdfunding voor goede doelen, musea, universiteiten, sportverenigingen en zorginstellingen. Dat komt omdat crowdfunding projects starten met Kentaa Advanced ontzettend eenvoudig is. Met slechts enkele klikken op de knop staat jouw crowdfundingplatform online!

Wil jij ook snel aan de slag met online fondsenwerving? Probeer Kentaa Advanced dan nu 7 dagen gratis uit en ontdek of dit platform past bij jouw fondsenwervende evenementen of crowdfunding projects!