Kentaa

Kentaa is een slim en betrouwbaar
platform voor online fondsenwerving.

Kentaa

Kentaa is een slim en betrouwbaar
platform voor online fondsenwerving.

Kentaa Basic

Organiseer je een evenement voor een goed doel? Of wil je geldinzamelingsacties van je achterban mogelijk maken? Kies dan Kentaa Basic. Kentaa Basic wordt over het algemeen gebruikt door kleinere, fondsenwervende organisaties die eenmalig een evenement organiseren en/of geldinzamelingsacties voor hun achterban mogelijk willen maken. De wervingsbehoefte van deze organisaties ligt meestal tussen de € 10.000 en € 50.000.

Still event fundraising1
Event fundraising
Alles voor het organiseren van een fondsenwervend evenement.
Still kom in actie
Kom in actie platform
Laat je achterban in actie komen: iedereen krijgt een eigen actiepagina.
Still groepen teams
Groepen & Teams
Ondersteuning voor groepsacties van bedrijven, scholen of teams
Still krachtig beheer
Krachtig beheer
Beheer alle inschrijvingen en exporteer jullie data naar Excel.

Kentaa Basic is inzetbaar voor

Divider
Event fundraising
Kentaa Basic is er voor organisaties die (eenmalig) een fondsenwervend evenement organiseren. Van hardloopwedstrijd tot sponsorloop en van taartenwedstrijd tot schaats-challenge; op Kentaa Basic is plek voor ieder (creatief) fondsenwervend evenement. Laat je achterban in actie komen en zamel geld in!
Event fundraising bubble
Peer-to-peer fundraising
Heb je een enthousiaste achterban waarvoor je geldinzamelacties wilt faciliteren? Kentaa Basic is gemakkelijk in te zetten als kom-in-actieplatform. Jouw achterban kan zo zelf acties bedenken waarmee ze geld willen inzamelen voor jouw organisatie.
Peer to peer bubble

Kentaa Basic = Gratis proberen = Geen risico

Allemaal leuk en aardig. Maar jij wilt natuurlijk eerst wel zeker weten of Kentaa Basic iets voor jou is. Zonder daar geld voor te betalen en zonder direct vast te zitten aan een abonnement. Dat kan! Wij bieden je de mogelijkheid om Kentaa Basic 7 dagen gratis te proberen. Zo kun je op je gemak alle features, mogelijkheden en voordelen van Kentaa Basic ontdekken. Na de proefperiode bieden we je de mogelijkheid een betalend abonnement te nemen. Je betaalt dan €99 per maand + een afdracht van 8,5% van de donatie inkomsten (Incl. BTW).

Wist je dat je kentaa basic een week kunt uitproberen?

De testperiode is geheel vrijblijvend en gratis. Na de testperiode kun je zelf beslissen om door te gaan of om te stoppen.

Probeer nu

Waarom Kentaa basic?

Gemakkelijk en snel in gebruik
Geen tijd? Te weinig technische kennis? Te ingewikkeld? Maak je niet druk! Kentaa Basic is bruikbaar voor iedereen. Jouw eigen fondsenwervende pagina is binnen enkele minuten aangemaakt en een actie starten is ook zo gepiept.
Why 1
Why 2
Eindeloos delen in je sociale netwerk
De kracht van een online platform zit ‘m in het enorme bereik. Jouw achterban kan op Kentaa Basic zelf een actie starten, deze delen via hun socialmediakanalen en zo een grote doelgroep bereiken.
Houd zelf de controle
Met Kentaa Basic houd je zelf de controle over je platform. Je kiest je eigen Kentaa subdomein, past de website aan aan jouw huisstijl en beheert zelf de content. Wel zo handig!
Why 3
Why 4
Voor elk type organisatie
Ongeacht of jouw organisatie een goed doel, sportclub, onderwijsinstelling, museum of ziekenhuis is; op Kentaa Basic is ruimte voor iedere organisatie die iets goeds bijdraagt aan deze wereld. De enige voorwaarde is dat jouw stichting of vereniging ingeschreven moet staan bij de Kamer van Koophandel.

Kentaa basic kost slechts € 99 per maand + 8,5% van de opbrengst (Incl. BTW)

De donatie inkomsten worden elke maand naar jullie eigen rekening overgemaakt na inhouding van de kosten.

Probeer nu

Enkele features

Inschrijfgeld vragen voor deelname
Wil je deelnemers aan het evenement inschrijfgeld laten betalen? Dat kan! Je kunt dit zelf instellen via het Kentaa dashboard. Als beheerder van jullie Kentaa platform kun je heel eenvoudig inloggen om alle belangrijke zaken zelf te beheren. Bepaal zelf de hoogte van het inschrijfgeld en bekijk en beheer deelnemerslijsten.
Feature 1
Feature 2
Alle deelnemers krijgen een eigen sponsorpagina
Niets is mooier dan een betrokken achterban van mensen die zich willen inzetten voor jouw organisatie. De grootste kracht van Kentaa zit 'm in het gemak van alle mogelijkheden die het platform biedt. Iedereen die in actie wil komen krijgt een eigen actie- of sponsorpagina. Ze kunnen zelf foto’s toevoegen en uitleggen waarom ze in actie komen. Dit alles kan eenvoudig en snel, vanaf elke computer, tablet of telefoon.
Ondersteuning voor bedrijven, groepen en teams
Kentaa Basic geeft ook bedrijven, scholen, vriendenclubs of collega’s de mogelijkheid om in actie te komen. Al hun persoonlijke sponsorpagina’s worden gebundeld op een eigen teampagina. De teamcaptain kan deze pagina beheren. Hij kan uitleggen waarom hun team zich inzet voor jullie organisatie.
Feature 3

Bekijk alle Kentaa-pakketten en bepaal zelf welke voor jullie geschikt is

Neem contact met ons op wanneer je hulp nodig hebt bij het kiezen. Wij helpen je graag.

Bekijk pakketten

Over Kentaa Basic

Kentaa Basic is er voor (kleinere) goede doelen en non-profitorganisaties die aan de slag willen met online fondsenwerving. Dit pakket is snel en eenvoudig toe te passen voor diverse doeleinden. Met behulp van Kentaa Basic kun je bijvoorbeeld snel aan de slag met event fundraising. Het is een ideale oplossing voor als je een eenmalig fondsenwervend evenement organiseert. Voor veel goede doelen is evenementen organiseren iets wat goed past bij hun organisatie. Van hardloopwedstrijd tot zwem-estafette, van een schaats-challenge tot een taartenbakwedstrijd: event fundraising is er in alle soorten en maten. Maar ook als museum, ziekenhuis of universiteit is event fundraising een slimme en leuke manier om online fondsen te werven.

Naast event fundraising, is Kentaa Basic ook uitstekend toepasbaar voor peer to peer fundraising. Met Kentaa Basic maak je het voor jouw achterban namelijk gemakkelijk om geldinzamelingsacties voor jouw goede doel of organisatie te starten. Je krijgt jouw eigen actieplatform, waarop jouw achterban zelf een eigen actiepagina kan aanmaken. Dit wordt ook wel peer to peer fundraising genoemd: je faciliteert jouw achterban om zelf acties om geld in te zamelen te beginnen.

Samengevat is Kentaa Basic dus in te zetten voor twee doeleinden: peer to peer fundraising, waarbij je geldinzamelacties vanuit je achterban kunt faciliteren, en event fundraising, waarbij je een fondsenwervend evenement organiseert.

Wist je dat je direct aan de slag kunt met Kentaa Basic? En dat je daarbij helemaal geen risico loopt? Je kunt Kentaa Basic namelijk 7 dagen gratis uitproberen! Zo ontdek je snel of Kentaa Basic een geschikte website voor peer to peer fundraising of event fundraising voor jouw organisatie is.

Onze klanten omschrijven onze platforms als snel, gebruiksvriendelijk en innovatief. Ontdek het nu zelf! Start direct jouw online actieplatform voor geldinzamelingsacties of een (eenmalig) fondsenwervend evenement met Kentaa Basic.