Kentaa koppelt met CRM Xapti

24-03-2022 | 13:14

Iedere fondsenwerver weet hoe waardevol data is. Organisaties hebben het liefst een 360 graden view van hun donateurs en willen daarnaast weten hoe, hoe vaak en waarmee mensen voor hun organisatie in actie komen of een donatie doen.

Het Kentaa Framework wordt dagelijks door vele organisaties, stichtingen en verenigingen ingezet voor Crowdfunding, Event fundraising en Peer-to-Peer fundraising. Deze vormen van online fondsenwerving creëren veel nieuwe relaties. Een koppeling met het CRM is dus van grote waarde! Xapti is een Nederlandse CRM oplossing speciaal gericht op de wat kleinere non-profit organisaties die fondsen werven of leden hebben zoals stichtingen, 'vrienden van' organisaties, kunst & cultuur organisaties, patiënten organisaties en welzijnsorganisaties. Aangezien veel gebruikers van Xapti non-profit CRM ook gebruik maken van Kentaa, is er een koppeling gemaakt tussen beide platforms.

De eerste klant die deze koppeling als beta-versie in gebruik neemt is Lume, een wereldwijde beweging van vrouwen die elkaar inspireren, motiveren en helpen om het geloof te delen. Vanaf 26 maart worden de donaties die via hun Kentaa platform worden gegenereerd, automatisch ingelezen in het Xapti CRM platform. Lume krijgt daarmee de informatie over de donaties in hun Xapti CRM omgeving binnen en kan deze direct opvolgen.

In de toekomst hopen Xapti en Kentaa nog meer organisaties te helpen met deze koppeling zodat de data die gegenereerd wordt op het Kentaa actieplatform optimaal gebruikt kan worden!

Kijk voor meer info over Xapti op https://www.xapti.org/.